Recept uit Deutsche Küche:
Witte wijn basissaus
- Ingrediënten:
- boter, droge vermout, droge witte wijn, room, sjalotten en visfond
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: