Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, preiwit, sjalot, slagroom, specerijen, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Home Made winter:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept uit eten met nijntje: