Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, augurk, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, eiwit, knoflook, mosterd, olie, olijfolie, peper, tomaat, ui, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: