Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: