Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, gember, groente, knoflook, kool, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Home made:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier: