Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, ei, gerookte zalm, knoflook, limoen, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Aan onze tafel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: