Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Basisrecept uit Honey & co:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Thug kitchen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty: