Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Kip in zout met venkel, tijm en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, ei, grof zeezout, kip, knoflook, olijfolie, peperkorrels, peterselie, tijm en venkelzaad
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: