Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: