176 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijboterbouilloncourgetteknoflookkruidenolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarozemarijnsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Dikke Maissoep Met Basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, maiskolven, olijfolie, rode paprika, ui en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met ricotta en basilicum

Ingrediënten:
bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomaten-paprikasoep

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, sjalot, tomaat, verse basilicum, verse geitenkaas en verse tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tagliatelle met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilipoeder, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, laurierblad, munt, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Eigenwijze Geit enbrij

Ingrediënten:
basilicum, ciabatta, courgette, stokbrood, groentebouillon, harde geitenkaas, honing, olijfolie, pecorino, ui en witte wijn

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

geroosterde kip met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, chilipeper, gehakt, groentebouillon, komijnpoeder, laurierblaadjes, linzen, olijfolie, rode ui, scharrelkip, sjalot, bleekselderij, trostomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zomerse tagliatelle met courgettesaus

Ingrediënten:
courgette, groentebouillon, kookroom, olijfolie, oude kaas, sojaroom, taggiasche olijven, tagliatelle, knoflook, uien en basilicum

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Aspergesoep Met Gemarineerde Asperges En Parmachips

Ingrediënten:
asperges, basilicum, boter, cayennepeper, droge witte wijn, erwten, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, maïzena, olijfolie, parmaham, sjalotjes, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Risottoballetjes met tomaat & erwten

Ingrediënten:
basilicum, doperwten, edelgistvlokken, groentebouillon, kikkererwtenmeel, knoflooktenen, olijfolie, panko, passata, risottorijst, saffraanpoeder, sjalot, tomaten, witte wijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Pompoensoep met appel

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, gemalen kaneel, gemalen komijn, groentebouillon, handappels, knoflook, olijfolie, pompoen, tuinkers en ui

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, israelische couscous, knol, komijnpoeder, koriander, mais, munt, olijfolie, oregano, peper, poblano chilipeper, ui en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Tagliatelle met kruidige roomsaus

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tagliatelle, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Rodepaprikagazpacho

Ingrediënten:
knoflookcroutons, kruidenbouillontablet, olie, pijnboompitten, rode paprika uit pot, rode pesto, ui, verse basilicum en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...