74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloemcitroencitroenraspeifijne kristalsuikergemalen kaneelgemberpoederhoningkristalsuikermelknootmuskaatpoedersuikerrumslagroomsuikervanillesuikervruchtensapwalnotenwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:

Honingijs met walnoten en tijm

Ingrediënten:
citroensap, druivensuiker, eidooier, kristalsuiker, gehakt, boter, groene appels, kaneel, melk, slagroom, tijm, tijmhoning en walnoten

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Dügün çorbasi - Bruiloftsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroensap, eidooier, kaneel, mager lamsvlees, mager schapenvlees, mergpijpjes, olie, paprikapoeder, ui, wortel en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Granentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, eierdooier, kaneel, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, sinaasappelsap, suiker, sukade, tarwekorrels en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Appeltaart

Ingrediënten:
amandelessence, appelen, boter, brokkeldeeg, citroensap, eieren, griessuiker, kaneel, melk en room

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Amandeltaart met oloroso - tarta de Santiago

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, citroensap, ei, fijne suiker, kaneelstokje, membrillo, oloroso sherry, boter, sinaasappelrasp en taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Appelkwarktaart Met Amandelen

Ingrediënten:
appels, biologische citroen, eidooier, eieren, eiwit, bloem, gemalen amandelen, amandel, boter, kwark, lichtbruine basterdsuiker, paneermeel, ruwe rietsuiker, kaneel, vanillepuddingpoeder, citroensap, vanillesuiker en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:

Buglava

Ingrediënten:
amandelspijs, blanke amandelen, boter, citroensap, ei, filodeeg, honing, kaneel, limoensap, meelwormen, pecannoten, sinaasappelsap en water

Soort:
insecten
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

New York Cheesecake

Ingrediënten:
biologische citroen, citroensap, maïzena, boter, ei, kaneel, slagroom, suiker, roomkaas, volkorenkoekjes en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Torta sbrisolona met kweeperen, mascarponecrème en vincotto

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, eendenvet, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, fijne polenta, kaneelstokje, kweepeer, mascarpone, suiker, vanille-extract, vincotto en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / koek en gebak
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:

Tarte tatin van Brabantse bellefleur

Ingrediënten:
bloem, boter, brabantse bellefleur, citroensap, ei, kaneel, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Worteltjestaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, citroensap, eieren, foelie, noten, wortel, amandelschaafsel, griessuiker, kaneel, kirsch, marsepein, paneermeel, rode voedingskleurstof en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tea cakes met lavendel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde lavendel, honing, kaneel, lavendelhoning, poedersuiker, taart, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Franse open appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, appelsap, appel, friszure appel, suiker, bloem, boter, eidooier, kaneel, water, citroenrasp, citroensap, suiker, zout en water

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Eieren van Magirus

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, parmezaanse kaas, sinaasappelsap, suiker, witte boterhammen en witte wijnazijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...