Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, laurier, madeira, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, spek, truffel, ui, varkenslever, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: