Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, crème fraîche, druivenpitolie, ei, eidooier, eiwit, groentebouillon, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Noma:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Noma:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table: