Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroen, citroenrasp, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Literalicious: