Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Brunch / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Fresh en light:
Brunch / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: