600 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroencitroensapcrème fraîchedilleeigerookte zalmknoflookkomkommerlimoenmelkolieolijfoliepeterselieroomsjalotslagroomtomaatuiwitte peperwitte wijnzalmfiletzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Macaroni met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, demi creme fraiche, gerookte zalm, groene paprika, groene pesto, macaroni, olijfolie, peper, prei, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Vis in bakfolie

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurier, peperkorrels, prei, sjalot, tuinkruiden, vis, viskruiden en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Cousous met vis

Ingrediënten:
couscous, vis, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, garnaal, ui en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Grote vis

Ingrediënten:
amandelen, brood, olie, rozenwater, specerijen, vis, walnoten en wit broodkruim

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Ragoût van vis

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon / vis
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Filippijnse vis

Ingrediënten:
broodkruim, cashewnoten, citroensap, kaas, knoflook, laurierpoeder, madeira, melk, nootmuskaat, peper, sherry, ui, vis en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Waterzooi van vis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:

Zalm en mierikswortel

Ingrediënten:
boerenbrood, ei, gerookte zalm, kwark, mierikswortel en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:

Zweedse zalm

Ingrediënten:
dijonmosterd, dille, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, peperkorrel, suiker, witte wijnazijn, zalm, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignons, kervelblad, olijfolie, peper, sjalotjes, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Recept van Mijn Recepten:

Tagliatelle met zalm

Ingrediënten:
crème fraîche, gerookte zalm, italiaanse kruiden, olijfolie, peper, slagroom, tagliatelle, knoflook, tomaat, zalm en zout

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstring met zalm

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, cherrytomaten, citroensap, doperwten, gezouten kappertjes, olijfolie, peper, bladpeterselie, veldsla, zalm uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Pitabroodjes met zalm

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gembersiroop, knoflook, koriander, mayonaise, olie, paprika, peper, pitabroodjes, prei, ui, vis, zalmfilet en zout

Haal meer recepten op...