Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, tomaat, ui, visbouillon, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: