Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Zalm met zuring
- Ingrediënten:
- slagroom, visfumet, zalmfilet en zuring
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, gerookte zalm, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, vis, visfond, visfumet, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan: