Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: