Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, dragon, ei, kervel, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt / brunch / diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / brunch / lunch / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch / buffet / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: