Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Fegato all'aceto balsamico (Kalfslever met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, broodkruimels, ei en kalfslever
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bleekselderij, boter, eidooier, groente, jam, kalfsvlees, kikkererwten, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: