Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken: