83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneidooierknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalottomatenpureeuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Passatelli in brodo

Ingrediënten:
ei, eidooier, groentebouillon, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Noedels met paddenstoelen

Ingrediënten:
bergkaas, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peterselie, speltbroodjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Gnocchi alla romana

Ingrediënten:
boter, ei, groentebouillon, jeneverbes, maïsgriesmeel, maïzena, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pecorino en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges

Recept uit Asperges:

aspergeveloute

Ingrediënten:
asperges, boter, ei, groentebouillon, kruidentuiltje, nootmuskaat, peper, room en zout

Soort:
soep/bouillon / suikerwerk
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch uit Liever lokaal:

Broodjes gevuld met garnalenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eidooier, garnalen, groentebouillon, kadetjes, luxebroodjes, nootmuskaat, puntjes, slagroom, visbouillon, worcestersaus, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:

Kaasbitterballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eiwit, frituurolie, gelatine, groentebouillon, mosterd, nootmuskaat, panko, peper, stolwijker kaas en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenspootje met truffel

Ingrediënten:
brandewijn, bruine fond, champignons, ei, groentebouillon, kalkoenoesters, kippenlever, knoflook, konijnenlever, nootmuskaat, peper, peterselie, port, varkensnet, varkenspootjes, zout en zwarte truffel

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Kaaskroketten met oude kaas

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, bloem, bloem, groentebouillon, nootmuskaat, oude kaas, paneermeel, peper en zout, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruidensoep met saffraan

Ingrediënten:
boter, eetbare bloemen, eidooier, groentebouillon, knoflook, lenteuien, melk, nootmuskaat, peper, room, saffraandraadjes, wilde kruidensla en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Gnocchi & pompoensaus

Ingrediënten:
eidooier, flespompoen, groentebouillonblokje, knoflook, kruimige aardappels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, rozemarijn en tipo 00-bloem

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Voorjaarsgroente met viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, groentebouillon, kabeljauwfilet, koolzaadolie, nootmuskaat, peper, peterselie, peultjes, room, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente / vis
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Verse gnocchi met witte meikaas

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, boter, eidooier, groentebouillonblokje, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, trostomaat, witte meikaas en zongedroogde tomaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Soep & rosti van schorseneer

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, fleur de sel, groentebouillon, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, schorseneren, sjalot, slagroom en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Zalm Spinazie Quiche

Ingrediënten:
boter, kruidenbouillon, crème fraîche, eieren, nootmuskaat, pijnboompitten, bladerdeeg, bladspinazie, zalmfilet en zout & peper

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Boekweitlasagne met broccoli en savooiekool

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, boekweit, boter, broccoli, durumbloem, ei, emmentaler, fontina, gerookte pancetta, groentebouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, savooiekool, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...