Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, broodje, eidooier, hamburgers, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peterselie, room, specerijen, suiker, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het krokettenboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: