152 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijnknoflookkruidenlaurierlaurierbladoliepaprikapoederpeperpreirunderbouillonsjalottomaatuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke kippenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, kipafsnijsel, kippenbouillon, kippenhart, kippenmaagjes, kippennekken, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Franse kippensoep

Ingrediënten:
courgette, kippenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, peterselie, prei, selderij, soepkip, sperziebonen, tijm en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Konijn in pikante saus

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde dragon, gemberwortel, groene appel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peterselie, tam konijn, tijmblaadjes, ui, volle melk en wild konijn

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke ganzenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, ganzenhart, ganzenlever, ganzenmaagjes, ganzennek, ganzenvleugel, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke eendenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, eendenharten, eendenlever, eendenmaagjes, eendenvleugeltopjes, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Stoofpot van varkensvlees en olijven

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, chorizoworst, droge sherry, groene olijven, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, rodewijnazijn, sherryazijn, tijm, tomatenpassata en ui

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Kikkererwten met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, gedroogde kikkererwten, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblaadje, olijfolie, tijm, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
peulvruchten / varkensvlees / worst
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:

De lekkerste 'clam chowder'

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappelen, citroen, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, maiskolven, olijfolie, rode spaanse peper, slagroom, tijm, ui, venusschelpen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:

Penne met artisjokken

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, penne, peterselie, tijm en vleesbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Coq-au-vin

Ingrediënten:
bloem, braadkip, champignons, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidenbouquet, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode bourgogne, roomboter, spekblokjes, tijm, zilveruitjes en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Halve coq au vin

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, brandy, champignons, cognac, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrel, rode wijn, rugspek, tijm, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Soep van paddestoelen en amandelen met fino-sherry - sopa de setas

Ingrediënten:
blanke amandelen, fino sherry, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paddestoelen, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Hele geroosterde vis Basquaise

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika, rode snapper, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...