124 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereigembergroentebouillonknoflookkruidenmelkolieolijfoliepaddestoelparmezaanse kaaspepersjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Gebakken noedels ui Singapore

Ingrediënten:
bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde paddestoelen met ui-variatie

Ingrediënten:
boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, lente-ui, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, sjalot, ui, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, meiraap, olijfolie, peterselie, prei, shiitake, tijm, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, dille, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kervel, knoflook, koolzaadolie, mosterdpoeder, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, peterselie, tijm, ui, vegetarisch niervet, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Vispastei

Ingrediënten:
aardappelpuree, agaragar, bieslook, bladpeterselie, boter, doperwt, dragon, droge witte vermout, droge witte wijn, garnaal, gerookte schelvis, grove mosterd, inmaak ui, knoflook, konbuvellen, kristalsuiker, mierikswortelsaus, olijfolie, panko, shiitake, sjalot, sojalecithine, ui, visbouillon, volle melk, volle room, worcestersaus en zalmfilet

Soort:
vis
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Loempiaatjes Met Gember En Paddenstoel

Ingrediënten:
chilivlokken, gember, knoflook, knoflookpasta, komkommer, kruiden, lente-ui, limoensap, olie, paddenstoelen, pinda's, rijstazijn, rijstvellen, sesamolie, sla, sojasaus, suiker en wortel

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Polenta taragna

Ingrediënten:
balsamicoglaze, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, ghee, knoflook, melk, paddenstoel, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, polenta, tahin, tuinboon, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Beheerste paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, knoflookolie, noilly prat, paddestoelen, parmezaanse kaas, peterselie, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Steak-and-kidney pie

Ingrediënten:
bakpoeder, bleekselderij, bloem, boter, braadvet, draadjesvlees, lavas, nieren, nootmuskaat, olie, paddestoelen, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, salie, stout, ui, wortel en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met schelpdieren en paddestoelen

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, gepelde rauwe garnalen, mosselen, olijfolie, paddenstoelen, pijlinktvis, risottorijst, selderijzout, sint jakobsschelpen, truffelolie, ui, verse kervel, verse peterselie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basmati met notenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstomelet

Ingrediënten:
boter, ei, kippenbout, melk, shiitake, tomatenketchup, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst, wortel en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Plat brood met lamsvlees en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, brood, chilivlokken, chorizo, dragonblaadjes, walnoten, granaatappelpitten, groene olijven, kip, knoflook, munt, olijven, omelet, paddenstoelen, peterselie, pijnboompitten, slabladeren, sojasaus, spek, uien, uitjes, witlof, worst, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
buffalo's, droge witte wijn, paddestoel, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode wijnazijn, roomboter, sprinkhanen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / risotto
Haal meer recepten op...