Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, ei, eiwit, fruit, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rijst, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch uit Fresh en light:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: