Friseesla

Friseesla wordt beschouwd als sla.

Alternatieve namen: frisee en friséesla.

Zoek naar friseesla in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met friseesla in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste friseesla recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient friseesla:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie 1 notitie

Recept uit Jamie's Italie:

Gemengde festivalsalade

Ingrediënten:
ansjovis, eikenbladsla, friseesla, kappertjes, komkommer, kropsla, radicchio, radijs, rode paprika, rode wijnazijn, rucola, tomaat, venkel en witlof

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kwartelsalade

Ingrediënten:
frambozenazijn, frisee, fruitcocktail, kwartel, notenolie, peren, rozijnen, sesamzaad, shiso, tuinkers, veldsla en waterkers

Soort:
salade / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Polpo:

Salade van peer, gorgonzola & lof

Ingrediënten:
dijonmosterd, doyenne du comice peer, extra vierge-olijfolie, frisee, gorgonzola, kristalsuiker, peren, rodewijnazijn, roodlof, witlof, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Perziksalade

Ingrediënten:
frisee, lollo rosso, magere yoghurt, peper, perzik, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente