Terrine de foie de canard aux girolles - Terrine van eendenlever met cantharellen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 108 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Salade d'automne - Herfstsalade

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bacon, Egg and Chanterelle Sandwiches - Sandwich met bacon, ei en cabtharellen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book