Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus
- Ingrediënten:
- boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout
- Soort:
- wild
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Witte druif wordt beschouwd als druiven.
Alternatieve namen: groene druif, witte druiven en zibibbo.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met witte druif in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient witte druif:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Moleculair koken:
Recept uit Moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Salade:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Diner / nagerecht uit Story on a Plate:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-01: