Diner / voorgerecht uit Elzas:
Terrine van aardappeltaart en foie gras
- Ingrediënten:
- aardappeltaartje, foie gras, foie graskruiden, kalfsfond, knoflook, pepers, veldsla en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte / hartige taart / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met foie graskruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient foie graskruiden:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]: