Dille-azijn

Zoek naar dille-azijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met dille-azijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste dille-azijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient dille-azijn:

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Recept uit Creative chef:

Camouflage salad

Ingrediënten:
algenpoeder, appelsap, azijn, dille, dragon, druivenpitolie, ei, mosterd, radicchio, romeinse sla en shisoblad

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rolmops

Ingrediënten:
augurk, azijn, dille, haring, jeneverbes, laurierblad, peperkorrel, prei, tijm, winterwortel en witte wijn

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
inmaak / vis / pekel en marinades
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Dillesaus

Ingrediënten:
azijn, dille, gecondenseerde melk, mayonaise, suiker en zout

Keuken:
Noord-west-Europees / Midden-Europees
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Aspergegelei met ham

Ingrediënten:
asperges, aspergevocht, azijn, dille, ei, gekookte ham, selderijzout, tabasco, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Flamingo of papagaai

Ingrediënten:
amulum, azijn, dadel, defrutum, dille, flamingo, komijn, kooknat, koriander, laserwortel, munt, papagaai, peper, prei, water en wijnruit

Keuken:
Romeins
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Tisana

Ingrediënten:
azijn, bonenkruid, defrutum, dille, garum, gedroogde ui, gedroogde venkel, komijn, koriander, lavas, munt, peper, polei, taro, tarwegort en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Tzatziki

Ingrediënten:
azijn, citroensap, dille, knoflook, komkommer, peper, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Grieks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Tzatziki

Ingrediënten:
azijn, citroensap, dille, knoflook, komkommer, peper, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Grieks
Soort:
saus
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Geweckte zoetzure komkommer

Ingrediënten:
azijn, dille, karwijzaad, komkommer, kruidnagel, laurier, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turkse kookkunst:

Köy salatasi - Dorpssalade

Ingrediënten:
azijn, dille, olijfolie, peterselie, schapenkaas, sla, tomaten, voorjaarskruiden en zwarte olijven

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Olijfvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, dille, gereduceerd kookvocht van oktopus, griekse olijfolie, koriander, olijven en postelein

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Recept uit Te gast bij Jamie:

Glorieuze kruidenazijn

Ingrediënten:
abrikoos, azijn, citroen, dille, dragon, gedroogde abrikozen, gedroogde spaanse peper, gemalen piment, habanero's, honingraat, kaneel, lavendel, madame jeanettes, mosterdzaad, paardenbloemen, peperkorrels, perzik, rozenblaadjes, seizoensfruit, sinaasappel, venkeltoppen, vijfkruidenpoeder, viooltjes en vlierbloesem

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Garnalensalade

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, azijn, dille, garnalen, gemberpoeder, komkommer, olie, perziken uit blik, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade