Gekruide wijnsaus
Zoek naar gekruide wijnsaus in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gekruide wijnsaus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste gekruide wijnsaus recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gekruide wijnsaus :
Ingrediënten: gekruide wijnsaus en oesters
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, erwtjes clamart, erwtjes jardinière, geklaarde boter, kalfszwezerik, paneermeel en rodewijnsaus
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: dijonmosterd, dragon, honing, knoflook, lamsribstuk, mosterdzaad, rodewijnsaus, sesamzaad, tahin en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, scholfilet, spinazie, visfond, witte wijnsaus met noordzeegarnalen en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: boter, gepocheerde kalfszwezerik, knolselderij, wijnsaus, wild konijnrug en wortel
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / wild / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, cayennepeper, creme double, ingemaakte ansjovis, kappertjes, witte peper en witte wijnsaus
Keuken: Duits
Soort: saus
Advertentie
Ingrediënten: belgische mosterd, boter, citroentijm, water, witte wijnazijn en witte wijnsaus
Keuken: Belgisch
Soort: saus
Ingrediënten: cayennepeper, kervel, limoensap, rivierkreeftenvlees en witte wijnsaus
Keuken: Internationaal
Soort: saus
Ingrediënten: boter, kalfsentrecote, peper, rodewijnsaus, rundermerg, witbroodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: champignons, kalfskop, kalfstong, kalfszwezerik, olijven, sauce gribiche en witte wijnsaus
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm
Keuken: Frans
Soort: sous-vide
Advertentie
Ingrediënten: béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: basilicum, citroensap, grove dijonmosterd, ridderforel, saffraanpoeder, visfarce, witte wijnsaus en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: gember, knoflook, maïsolie, marinade voor vis, schol, sojaolie, tong, wijnsaus en wolkenoren
Keuken: Chinees
Soort: vis
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, eidooier, gebruinde boter, luchtgedroogd spek, nootmuskaat, peper, scholfilet, tarwemeel, witte wijnsaus en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: bechamelsaus, cayennepeper, champignons, ei, oester, oesternat, kreeftenboter, paneermeel, sauce soubise en vinblancsaus
Keuken: Frans
Advertentie
Ingrediënten: bieslook, gebakken uitjes, gemalen groene spelt, kappertjes, knoflookpoeder, koriander, majoraan, mosterdmeel, peterselie, sojasaus, tofu, water, witte wijnsaus, wortelpuree, zetmeel, zout en zwarte peper
Soort: vegan / groente / noedels
Ingrediënten: citroensap, kerriepoeder, olijfolie, peper, peren, rodewijnsaus, sinaasappelsap, snoekbaars, suiker, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: marinade, peper, rodewijnsaus, zalmfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: barbecue/grill / vis
Ingrediënten: boter, citroensap, gladde peterselie, kabeljauwfilet, knoflook, peper, room, savooiekool, sherry, witte wijnsaus en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: amandelspijs, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, eidooier, wortel, paneermeel, suiker, sukade en wijnsaus
Keuken: Nederlands
Soort: pudding / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: bleekselderij, droge witte wijn, jonge uitjes, peper, peterselie, prei, rodewijnsaus, tarbotfilet, ui, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, broodkruim, knoflook, knoflookpuree, lamsribstuk, mosterd, peterselie, ratatouille, rode-wijnsaus en tijm
Keuken: Provencaals
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, cantharellen, fleur de sel, kabeljauwfilet, olie, peper, sjalot, trompettes de la mort, witte wijnsaus en zeezout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, maanzaad, olijfolie, rodewijnsaus, varkensfilet en zwarte olijven