Cassolette de ris de veau et lapin de garenne - Ragoût van kalfszwezerik en duinkonijn
Een recept van Gerrit Greveling.
Je vindt dit recept op pagina 122 in Koken in een duinpan .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / wild / orgaanvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.