Tete de veau - Kalfskop

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 556 in Als kok in Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsoesters met champignons

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Piemontese tartare

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kalfsvlees in romige champignonsaus, roerbak van

Kalfskop, gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier