Bonenkruidspruiten

Bonenkruidspruiten wordt beschouwd als bonenkruid.

Zoek naar bonenkruidspruiten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bonenkruidspruiten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste bonenkruidspruiten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bonenkruidspruiten:

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Kruidenpasta - pâtes aux herbes

Ingrediënten:
bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Kipspiesjes

Ingrediënten:
bonenkruid, kipfilet, kumquats, marinade voor kipspiesjes en oregano

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Herfstgroenten

Ingrediënten:
bonenkruid, cantharel, bladpeterselie, pompoen en vijg

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Sperziebonen met spek en peer

Ingrediënten:
bonenkruid, peper en zout, peren, rookspek, sperziebonen en uien

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gekookte mosselen

Ingrediënten:
bonenkruid, garum van ansjovis, komijnzaad, mosselen, passum, prei, water en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Bonen

Ingrediënten:
bonenkruid, frisée, krulandijvie, pronkbonen, rozemarijn, rucola, sperziebonen, tuinbonen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gegrilde selderij met choronsaus

Ingrediënten:
bonenkruid, choronsaus, groentebouillon, jeneverbessen, peper, rozemarijn, tijm, witte selderij en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Feta-tomatenvulling

Ingrediënten:
bonenkruid, feta, fleur de sel, gedroogde tomaten, groene olijventapenade, olijfolie, oregano en witte peper

Soort:
vegetarisch