*Cassoulet Toulousain (Spring) with Green Garlic and Pork Sausage, Poached Lamb Loin, Spring Garlic Consommé, Country Bread Crisps, Sous Vide Duck Ham and Fresh bean salad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 85 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kruiden & Specerijen

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Peking-eend

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Kookboek: Wild Plukken

Een recept uit Isabel

Pure Specerijen van Verstegen Spices & Sauces

Een recept uit Daisy