Gedroogde tomaat op olie

Gedroogde tomaat op olie wordt beschouwd als gedroogde tomaat.

Alternatieve namen: gedroogde tomaat in olie en gedroogde tomaten in olie.

Zoek naar gedroogde tomaat op olie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde tomaat op olie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde tomaat op olie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde tomaat op olie:

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch uit Raapsteeltje:

Sandwich osseworst met olijventapenade en rucola

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, gedroogde tomaat op olie, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, osseworst, rucola, sjalot, trostomaat, witbrood en zwarte olijven

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapasbroodjes 1, snelle ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, ansjovisfilet op zout, boquerones, gerookte ansjovis, knoflook, toast en tomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zomerse rijstsalade - riso in insalata estivo

Ingrediënten:
citroensap, gruyère, ingelegde pareluitjes, kappertjes, mini-artisjokken op olie, olijfolie, parboiled rijst, tomaat, tonijn op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / rijst / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Toast met tomaat en witte tonijnfilets

Ingrediënten:
ansjovisfilet, baguette, knoflook, piquillopaprikas, spaanse peper, tomaat, witte tonijn op olie en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Paprikarolletjes - peperoni arrotolati

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, olijfolie, rode paprika, tomaat, tonijn op olie, verse basilicum, verse chilipepers en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Toscaanse tomatensalade

Ingrediënten:
ansjovis in olie, basilicum, ciabattabrood, rode paprika, kappertjes, kerstomaat, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat en venkelzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Zite sangiovanniello

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, tomaat en zite

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zomerse pasta met tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, citroenrasp, citroensap, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, linguine, rode spaanse peper, spaghettini, tomaat, verse bladpeterselie, oregano en witte tonijn op olie

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Salade nicoise

Ingrediënten:
ansjovis, ei, fleur de sel, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat, tonijn in blik en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tempeh Goreng

Ingrediënten:
asem, fruit, tomaat, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, knoflook, kokos, kunyit, laos, lombok, maïzena, meel, zout, olie, salamblaadjes, sambal oelek, sjalotten, tempeh, knoflook, tomaat, tomaten, trassi, vanillepoeder, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pizza uit Napels - pizza alla napoletana

Ingrediënten:
ansjovisfilets, extra vergine olijfolie, mozzarella, oregano, pizzadeeg en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza