Wilde winterkruiden

Wilde winterkruiden wordt beschouwd als wilde kruiden.

Zoek naar wilde winterkruiden in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met wilde winterkruiden in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste wilde winterkruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient wilde winterkruiden:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Salade van wilde kruiden

Ingrediënten:
amandelen, brandnetelkaas, hazelnoten, kikkererwten, kleine veldkers, mosterd, olijfolie, peper, smalle weegbree, vogelmuur, walnoten, wijnazijn, wilde winterkruiden, winterpostelein, zout en zuring

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Tricolore schillenchips

Ingrediënten:
aardappelschillen, grof zeezout, kruiden, kruidenzout, schil van biet en schil van winterwortel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, gemengde kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en verse kruiden

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht uit Home made:

Tabouleh met granaatappel

Ingrediënten:
bulhur, citroensap, gemengde kruiden, granaatappel, haricots verts, olijfolie, peper, tuinbonen en zout

Soort:
salade / vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Geroosterd gekruid vlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dijonmosterd, droge witte wijn, gemengde kruiden, kalfsbouillon, kalfsrollade, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Koude kruidige ditalini

Ingrediënten:
ditalini, gemengde kruiden, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, tonijn op olie, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles