Jus van eend

Jus van eend wordt beschouwd als gevogeltejus.

Zoek naar jus van eend in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met jus van eend in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste jus van eend recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient jus van eend:

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een roerbak van groenten en paddenstoelen

Ingrediënten:
bimi, bloedsinaasappel, chilipeper, citroen, citrusfruit, custardvla, donkere sojasaus, eend, espresso, gember, grapefruits, ijs, jus, kaneel, knoflook, koffie-ijs, koriander, lamsvlees, look, marinade, marmelade, paksoi, pure chocolade, rijst, roomijs, sinaasappel, sinaasappels, sinaasappelsap, sjalotten, sojasaus, stemgember, suiker, taart, vanille, waterkers en zout

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ragout of Grains

Ingrediënten:
bruine kippenjus, champignons, citroensap, druivenpitolie, eendenvet, foie gras van eend, foie gras van gans, bospaddestoel, parelgort, quinoa, shiitake, sjalot, spelt, water en zilvervliesrijst-spruiten

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [3]:

Cromesquis

Ingrediënten:
broodkruim, crème fraîche, ei, eidooier, foie gras van eend, frituurvet, gelatine, gellan, iota carrageen, rode port, truffeljus, ultra sperse 3®, zout en zwarte truffel

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Leverkrokant

Ingrediënten:
appel, bakvet, boter, brikdeeg, dragon, eendenborst, eendenjus, eidooier, gevogeltelever, hart van wilde eend, lever van wilde eend, peper, peterselie, pompoenpitten, sjalot, tijm, wildjus en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Nigella bijt:

Eendenborstsalade met gember

Ingrediënten:
cayennepeper, eendenborst, gember, jonge spinazieblaadjes, limoensap, sesamolie, sinaasappelsap, veldsla, vissaus en waterkers

Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Eend met sinaasappelsaus

Ingrediënten:
gemalen kaneel, gemalen komijn, gevogeltebouillon, kaneelpijpje, paprikapoeder, plantaardige olie, sinaasappelsap, tamme eend, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Eend met sinaasappelsaus op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, cointreau, curaçao, eend, gevogeltebouillon, grand marnier, honing, mandarine napoléon, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappels, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte