Faisan à la choucrtoute et au foie de canard sauté - Fazant met zuurkool en gebakken eendenlever

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 294 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden eendenlever - escalopes de foie gras

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Garnituur bij schorseneren-Velouté

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Foie Gras and Hazelnut Ganache

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gegrilde patrijs, fazant, lijster of kwartel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier