Asperges met eendenlever en truffel
★
★
★
★
★
Een recept van Sieberen Meerema en O.L. De Vos.
Je vindt dit recept op pagina 144 in Harmonie Op Je Bord .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- tussengerecht
- Soort:
- gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Kalfsfricandeau met morieljes en eendenlever - noix de veau Brillat-Savarin

Rosa gebratenes Rehfilet mit Schwarzwurzeln und Walnuss-Granatapfel-Dip / Rosé gebraden reefilet met schorseneren en walnoot-granaatappeldip

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Brasserie 54: ongedwongen eten in Venray
