O.L. De Vos

We hebben één boek van O.L. De Vos waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van O.L. De Vos? Registreren is gratis!

Boeken van O.L. De Vos

Recepten van O.L. De Vos

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Dressing

Ingrediënten:
ei, franse mosterd, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, sherryazijn, sjalot en zout

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Polenta

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, parmezaanse kaas, peper, polenta, rozemarijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Haring met koude komkommersoep

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, groene paprika, haring, jonge prei, kippenbouillon, knoflook, komkommer, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tabasco, tomaat, witbrood, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Wafelbeslag

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Belgisch
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Oester met champagnesaus

Ingrediënten:
boter, champagne, citroen, crème fraîche, knoflook, peper, platte oesters, sjalot, wilde spinazie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Antipasti

Ingrediënten:
ansjovis, artisjokken, aubergines, avocado, basilicum, courgette, crostini, droge ham, hollandse nieuwe, kleine tomaten, mortadella, mozzarella, olijfolie, olijven, peterselie, rucola, salami, tapenade, uitjes in rode wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van O.L. De Vos