Soep van Beaujolais met rood fruit en geslagen room

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 152 in Harmonie Op Je Bord .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fruitsalade met perzik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Bessenpuree

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

IJslolly’s met yoghurt en rood fruit

Een recept uit Modeste Herwig - IJs in elk seizoen

Aardbeien, aalbessen & balsamicoshake

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made