Licht gepekelde eendenborst, gevuld met duxelles van bospaddestoelen en gemeste eendelever, met een wasabi-jus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 140 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groente a la Grecque

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Vegetarische tjap tjoy

Een recept uit

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

In boter gepocheerde kreeftenstaart met eikhazen, merg, Rode-wijn-kreeft saus, zoete wortel en pareluitjes

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide