Houtduif 
          
      Houtduif wordt beschouwd als duif .
       
    
      
        Alternatieve naam: 
        houtduiven.
      
    
      Zoek naar houtduif in jouw eigen kookboeken 
      Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met houtduif  in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoekeneigen  kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
        
     
    De lekkerste houtduif recepten 
    De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient houtduif :
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, boerenbrood, houtduif, kappertjes, knoflook, olijfolie, pane di campagna, peper, rode wijn, salie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, boerenbrood, houtduif, kappertjes, knoflook, olijfolie, pane di campagna, peper, rode wijn, salie en zout 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: champignon, ei, eicustard, foelie, gevogeltefond, houtduif, jeneverbes, karkas van houtduif, knolselderij, laurier, peper, peterselie, prei, tijm, ui en winterpeen 
        
        
Soort: soep/bouillon / wild / gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, gehakt, houtduif, pistache, sinaasappel en tijm 
        
        
Soort: fruit / wild en gevogelte 
      
     
   
 
         
  
    
    
  
  
    
        Ingrediënten: duif 
        
        
Soort: salade 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, brood en houtduif 
        
Keuken: Frans 
        Soort: wild en gevogelte 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: ciriole, duif en ragu 
        
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duif en oesters 
        
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, duif, eendenvet, ganzenlevervet en koolzaadolie 
        
        
Soort: sous-vide / gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duiven 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duif, foie gras, kuropoeder, orgaanvlees, satsumasaus, steranijs en venkelpollem 
        
Keuken: Amerikaans / Internationaal 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duiven en porcini 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duif, kip, sherry en soepgroenten 
        
Keuken: Hongaars 
        Soort: soep/bouillon / gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duif, kip, kwartels en parelhoen 
        
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, chinees vijfkruidenpoeder, frituurolie, gember, honing, houtduiven, koriander, lente-uitjes, limoen, oestersaus, sesamolie, sinaasappels, spaanse pepertjes, szechuanpeper en zeezout 
        
        
Soort: wild / gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, droge rode wijn, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, houtduif, knoflook, oud witbrood, peper, salieblaadjes, ui, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven zonder pit 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, dadel, eidooier, garum, gedroogde ui, groene kruidenmayonaise, honing, houtduif, karwij, koriander, lavas, munt, olie, peper, tortelduif en wijn 
        
Keuken: Romeins 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duif, kampot-peper, paddenstoelen, witlof en witte truffel 
        
Keuken: Aziatisch / Frans / Internationaal 
        Soort: gevogelte / bouillon 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duiven en pancetta 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duif, gans, kalf, kip, kleine vogel, lam en spreeuw 
        
Keuken: Mediterraans 
        Soort: vlees / lamsvlees 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: bladerdeeg, bleekselderij, bouillon van houtduivenkarkassen, champignons, eidooier, houtduif, kogelbiefstuk, korstdeeg, laurier, peperkorrel, peterselie, tijm, ui, wortel en zout 
        
Keuken: Brits 
        Soort: pastei 
      
     
   
 
             
    Advertentie 
    
            
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, boerenbrood, boter, eendenvet, gevogeltefond, houtduiven, mosterdblad, peper, sherryazijn, sjalotten, tomaten, wortel, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen en duiven 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duiven, ganzenlever, kippenlevers, lever, truffels en vinaigrette 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
         
  
  
  
    
        Ingrediënten: duiven en olijven 
        
Keuken: Italiaans 
        
      
     
   
 
   
  
    
      Wanneer je naar houtduiven zoekt, vinden we dit ingredient ook.
      Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om houtduifborstfilet  en karkas van houtduif .
    
    
      
      
          Houtduif-boeken 
          Dol op houtduif? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: