Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lever met sjalotten - fegato agli scalogni
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge witte wijn, lever, olijfolie, peper, sjalot en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: