Recept uit La Mère Brazier:
Varkensstoof Auvergne
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte bonen en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Turquoise:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Spice Wise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Soepen:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Salade:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Elzas:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Basisrecept uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag: