Recept uit La Mère Brazier:
Varkensstoof Auvergne
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte bonen en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Turquoise:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Soepen:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Salade:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Elzas:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Basisrecept uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Spice Wise: