Kris Jacobs, Lode Claus en Michiel Van Colenberghe - Kruiden in tuin & keuken

Kruiden in tuin & keuken

Keukenkruiden kweken en verwerken in lekkere gerechten

Een boek van Kris Jacobs, Lode Claus en Michiel Van Colenberghe

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kruiden in tuin & keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al meer dan 120 jaar kweekt de familie Claus kruiden en elk jaar ontdekken ze nieuwe planten. In Kruiden in tuin & keuken, de opvolger voor Kruiden kweken koken, onthult Lode Claus wat je moet weten over de teelt, verzorging, oogst en het bewaren van ca. 36 bekende en minder bekende keukenkruiden.

Daarnaast laat de ervaren chefkok Michiel Van Colenberghe je ook kennismaken met de kunst van het combineren van kruiden met andere ingrediënten tot verfijnde, maar toegankelijke recepten met een overvloed aan smaak.

Een absolute must-have voor iedereen die de wereld van kruiden wil ontdekken en de smaak van zijn gerechten wil doen sprankelen.

  • De opvolger van het succesvolle boek Kruiden kweken koken

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken