Recept uit Koken voor elke dag:
Garnalenroomsoep
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, dille, garnalen, peper, room, selderij, tomatenpuree, uien, vetstof, water, witte wijn, wortelen en zout
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Basisrecept uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche: